18 Nisan 2009 Cumartesi

Tatilim geldi


Geçen yıl bu zamanlarda kafa kafaya vermiş tatil hayalleri kuruyorduk.

'Mayıs gibi akdeniz'e uçsak/kaçsak ne güzel olurdu, aaaah ahhh' derken Hülya'cım hayallerimizi gerçeğe dönüştürecek fitili ateşledi.

- Hühü: Valla biz gitcez, kocacığım askerden dönüyor. Onu kapıp Antalya'ya götüreceğim.

- Biz: Yaaa ne güzel.

- Hühü: Eeee siz de gelin, süper bir yer buldum.

- Biz: "Yok canım siz baş başa olun, hasret giderin" dedik, böyle nazlı nazlı.


Ama sağolsun O hiç vazgeçmedi. Bize bulduğu yerin fotoğraflarını gönderdi. Orada film koptu tabii. Antalya- Çıralı'da Nar Çiçeği hotel. Sahibesi mekana aynı zamanda yan komşu da olan Sevil hanım. Hotel diye geçtiğine bakmayın aslında bu yer mini minnacık.

Topu topu 5 bunglow var...



Özenle dekorasyon edilmiş, odalar. Bahçede çiçekler arasına kurulmuş sedirler çok cezbedici.

Kahvaltının servis edildiği tabaklar bile özenle seçilmiş. Bir otelden çok ev ortamı var. Sanki misafirliğe gitmiş gibi:)


Ve herşey pembe-beyaz. Aslında,, kumlu kumlu plajdan dönen birinin dokunmaya kıyamayacağı bir güzellik. Benim için de öyle oldu. 'Aman kirleticem, aman çimleri ezcem' diye altı gün diken üstünde oturdum. Biraz rahatsız ediciydi aslında :(

Bir de Çıralı, Olimpos'a oranla yabancı turistlerin ve ailelerin tercih ettiği bir yer. Bu yüzden fiyatlar daha pahalı oluyor. Mayıs ayında sadece yarım pansiyona hiç de ucuz olmayacak bir fiyata kalmıştık. (tabii o zaman bunun farkında değildik)
Ama güzel ve sakin bir tatil oldu. Herkes evine memnun döndü.

Yine bahar geldi ve biz yine tatil hayalleri kurmaya başladık. Bu yıl hedefimiz Club Amazon...


Club Amazon, Bördübet'de çam ve günlük ormanları arasında kurulu bir tatil mekanı.
Mayıs sonunda orada olmayı planlıyoruz.
İşte bir kaç fotoğraf...



Hayalini kurmak bile güzel.
Aranızda Clup Amazon'a yolu düşen varsa, fikirlerinizi almak isterim. Ya da başka tatil mekanlarıyla ilgli tavsiyelerinizi bana iletirseniz mutlu olurum.




4 yorum:

Unknown dedi ki...

Evet evet aynı duygu içindeyiz; tatilimiz gelmiş :) Hep derler yaa zaman ne çabuk geçiyor, bir yıl daha gitti. Yani şimdi biz geçen yılki fotoğraflarımızdan 1 yıl daha yaşlıyız :)Neyse konu bu değildi. Fotoğraflar süpermiş, biz bu yıl farklı bir konsept deneyeceğiz bakalım, ama ortak bir plana da her zaman varım he he :) Yaşaşın altın kızlar, tembel erkeklere karşı :)

clementine dedi ki...

Ne konseptler deneyeceksiniz bakalım??
Biz de tekliflere açığız yani:)

Adsız dedi ki...

Bu Narçiçeği otel iyi hoş çiçekli böcekli de, yahu insan kendini misafirliğe gitmiş gibi hissediyor.Hani aman biyer kirlenmesin biyer bozulmasın , çimlere basmayın ruh hali yani.Titizlenmekten ruhumu yordu..

SEVİL ENGİN dedi ki...

Narçiçeği misafirlerine özellikle böyle hissetmeleri için çaba harcıyor zira müşteri gibi davranılmak çoğu insanın artık sıkıldığı bir duygu olmuş.Biz misafirlerimizin özellikle kendilerini kendi mekanlarındalarmış gibi hissetmeleri için bundan sonrada çaba harcayacağız:))
Ayrıca temiz ve düzenli olmanın kötü birşey olmadığını sizlerde takdir edersiniz.Adsız Arkadaşın yorumuda kendi titizliğinden bence:)))

SEVİL ENGİN