20 Ekim 2009 Salı

Gözaltı kapatıcısı tutkum...

Hasta ve yorgun görünmek için hiç çaba harcamamak gerçekten keyifli bir şey..

Gözaltı kapatıcımı sürmeyi unutmam yeterli.
Tabii bu benim için saçma bir teselli noktası da olabilir.
Ama şaka bir yana makyaj malzemeleri içinde benim için hayati öneme sahip tek şey göz altı kapatıcım. Bir de siyah göz kalemim var ama o ikinci sırada geliyor.

Artık vitaminsizlikten mi, kansıızlıktan ya da demir eksikliğinden midir bilmiyorum, gözlerimin altında morluklar vardır benim.

Kapatıcı önemlidir yani. Birçok kadın için öyle olduğunu düşünüyorum.


Ben Clinique All About Eyes'ı kullanıyorum. Gerçekten başarılı bir ürün. Bir keresinde gittiğim hiçbir kozmetik mağazasında bulamamıştım bu kapatıcıyı. Strawberry'den siparişim gelene kadar tüpü kazımıştım resmen.



Pudra.com'a göre bu ürün üçüncü sırada yer alıyor. Benim sıralamamda birinci olduğunu yineleyip, sitede tavsiye edilen diğer kapatıcıları belirteyim;




YSL Touche EclatSon yıllarda en çok satan ürünlerden biri. Sadece bir kapatıcı değil, aynı zamanda aydınlatıcı da. Ciltteki leke ve renk bozukluklarını düzeltirken, yüze harika bir aydınlık veriyor. Soluk ve yorgun cildi anında canlandırıyor.










MAC Select Cover Up Tüp şeklinde likit kapatıcı. Yüzdeki koyu bölgeleri aydınlatırken, sivilce izlerini de yok ediyor. Cildin pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Fondötenden önce veya sonra kullanılabiliyor.











Laura Mercier Secret Concealer Özellikle göz çevresi için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Göz altındaki morlukları ve koyu halkaları anında kapatıyor. Göz çevresine doğal ve aydınlık bir görünüm veriyor.









Clarins Instant Light Perfecting Touch Çok özel parlak bir dokunuş sağlayan vurgulayıcı. Cildinizin donukluğunu olağanüstü azaltıyor. Cildin doğal ışıltısını besliyor ve cildi yeniden canlandırıyor. Makyajınıza kusursuz ve ışıltılı bir görünüm veriyor.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

şu kapatıcılar beni acayip kendine çekiyo.bebek gibi oluyo yüzüm.geçen kış sürekli fondoten, kapatıcı kullandım ve zor bıraktım :(

Unknown dedi ki...

Hayatım sadece senin değil bu ve benzeri ürünler artık hepimizin en önemli ihtiyacı durumda şöyle ki üzgünüm ama 30un kıyısındayız :) Geçen gün gittim ucuz dedikleri x ülkesinde bile bi sürü para verip bişiler aldım, şimdi kendimi daha güzel hissediyorum :))

clementine dedi ki...

Clementine; gerçekten bağımlılık yaratıyor bu ürünler... Kullanmadığım zaman kendimi çirkin hissediyorum.

Hülya'cım; zaten herşey o x ülkesinin başının altından çıkıyor valla. Sanırım en büyük parayı da bizim gibi 30'lu rakamlara alışmaya gönülsüz olanlardan kazanıyorlar:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

bence de clinique cok guzel, ben onu uzun yillar kullandim simdi YSL touche eclat kullaniyorum, o da mukemmel yok gibi oyle kopuksu yumusak bir dokusu var ki, kardesim de laura mercier kullanmisti hic memnun kalmadi ama.